Wat bieden wij?

  • Specialismes

    Wij beschikken over een 5 man sterke technische dienst met een ieder zijn eigen specialismes, waardoor u gegarandeerd een door u gewenste specialist over de vloer krijgt.


Merken

JOHN DEERE

John Deere is een Amerikaanse tractor- en landbouwmachinefabrikant, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Moline, Illinois.


MASSEY FERGUSON

Massey Ferguson is een van de grootste bouwers van landbouwmachines - en dan in het bijzonder tractoren. Het bedrijf heeft 37 eigen fabrieken in negen landen.

FIAT

Fiat S.P.A. was een Italiaans industrieel concern en autofabrikant. De Fiat Group heeft belangen in diensten, uitgeverijen en het bouwen van machines voor massaproductie.

NEW HOLLAND

New Holland is de merknaam van diverse landbouwmachines geproduceerd door CNH Industrial. Het gamma bestaat uit tractoren, oogstmachines, balenpersen, zelfrijdende spuitmachines, hooimachines, landbouwzaaimachines en andere mobiele uitrustingen.

CLAAS

Claas is een Duits bedrijf dat landbouwmachines bouwt. Het verhaal van Claas begon in 1913 in Westfalen in Duitsland. August Claas werkte met zijn broers Franz en Theo samen.RENAULT

Renault S.A. is een Franse fabrikant van personenauto's, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren.